Wil je beginnen met ondernemen?

...kijk de recordings van de startersdag

"Ik weet niet waar ik moet beginnen"

Je loopt rond met plannen om voor jezelf te starten: een eigen onderneming. Meer vrijheid, geen 9-5 baan meer, en onbeperkte mogelijkheden tot ontplooien en verdienen. Heerlijk.


Maar hoe start je?


Daar heb ik deze Startersdag voor gemaakt. In 3 live masterclasses (6 uur lang!), dompelen we ons een dag lang - zondag 13 februari 2022 - helemaal onder in dit onderwerp.


Zodat je aan het einde van de dag inspiratie en tools hebt om aan de slag te gaan als ondernemer.

Ben jij dit?


 • Je weet niet precies WAT je wil gaan doen, en blijft maar twijfelen. "Werkt dit wel?"

 • Je vindt het eng om zekerheid in te ruilen voor een ondernemersbestaan.

 • Waar moet ik beginnen? Wat komt eerst? Welke stappen moet ik volgen?

 • Moet ik dingen uitbesteden of zelf leren? Hoe maak ik een website? Welke programma's zijn daarvoor?

 • Welke prijs moet ik vragen voor mijn product of dienst? Niemand kent me nog. Hoe zorg ik voor marketing?

 • Wat als ik niet goed genoeg ben? Wat als mensen het stom vinden, of niemand iets koopt?

€ 150,-

De Startersdag

Een volle dag vol online live masterclasses van Celine Charlotte, specifiek voor iedereen die ondernemer wil worden. De dag zelf is voorbij, dus je koopt de opnames van de masterclasses.


 • Een 2 uur durende sessie over mindset en blokkades: hoe durf jij de stap te nemen om ondernemer te worden?

 • Een 2 uur durende sessie over skills en vaardigheden die je nodig hebt. Welke software gebruik je? Maak je site zelf? Schakel je hulp in?

 • Een 2 uur durende masterclass over verdienen & je businessplan. Moeten je prijzen hoog of laag? Wat is slim qua marketing?

De startersdag behandelt deze 3 thema's

1. Mindset & identiteit: hoe durf je de stap te nemen?

De stap om ondernemer te worden voelt vaak heel groot. Zeker als je niet bent opgegroeid met ondernemers om je heen kan het heel angstig zijn. "Komt het wel goed?"  Ik weet nog dat ik de eerste keer mijzelf als ondernemer profileerde en geld durfde te vragen voor mijn kennis: ik vond het doodeng. Wat zullen mensen wel zeggen?

In deze 2 uur durende masterclass komen onder andere deze thema's aan de orde:


 • Moet ik mijn baan gelijk opzeggen, of doe ik dat geleidelijk?
 • Wat voor bedrijf ga ik beginnen? Hoe kies ik waar ik goed in ben?
 • 5 mythes over ondernemen & een vaste baan
 • Hoe ga je om met de angst dat je niet 'goed genoeg' bent, of dat je gouden idee al bestaat?
 • Wat als je telkens het gevoel hebt dat je door de mand valt?

2. Skills en tools:  wat heb je nodig om te starten?

Zodra je ondernemer wordt, komen er allerlei praktische dingen op je af. Er opent zich een hele nieuwe wereld met termen, programma's, advertentiemogelijkheden, marketing en tools. Welke programma's zijn handig om zelf te leren, en waar huur je mensen voor in? Hoeveel geld ben je hieraan kwijt? En hoe werkt dat met de belastingdienst en KvK?

 • Hoe ga je de boekhouding regelen? Welke programma's gebruik je? 
 • Waar moet je je allemaal aanmelden, en hoe werkt dat met BTW & belastingen?
 • Welke vaardigheden moet je gaan leren, en hoe doe je dat? 
 • Maak je website zelf, of besteed je dat uit?
 • Welke programma's gebruik ik allemaal voor mijn marketing en websites?

3. Geld verdienen & je businessplan: ken je cijfers en heb overzicht

Het belangrijkste van een onderneming: je moet geld verdienen. Yes, je gaat mensen helpen. En ja, je moet er plezier in hebben. Maar als je bedrijf geen geld verdient, ben je binnen een paar weken weer terug bij af (én: het is super frustrerend). Dus we gaan het ook 2 uur hebben over alles rondom je businessplan en verdienmodel. En hoe pak je marketing en sales aan als beginner?


 • Moet je lage of hoge prijzen vragen als beginner? Of zelfs gratis werken? 
 • Wat is een slimme doelgroep om te kiezen?
 • Hoe schrijf je een businessplan, en is dat nodig? 
 • Wat als niemand wat van je koopt? 
 • Welke marketing is handig? Wat moet je hebben qua social media?

Alles was te volgen via Zoom. De dag zelf is voorbij, dus je koopt de opnames van de masterclasses.

We hebben een heel simpel principe: vind je het niks, of bedenk je je? Stuur een mailtje binnen 14 kalenderdagen na aankoop, en je krijgt je geld 100% terug.
Ondernemer Charlotte (@celinecharlotte) heeft meer dan 16.000 ondernemers geholpen naar hun intuïtie te luisteren, meer omzet te maken en hun business en zelfvertrouwen naar een volgend niveau te tillen.


Dat doet ze via haar cursussen met C.Academy (ze is de originele bedenker van de Instagramcursus), haar social media, in de krant als columnist voor FD en in de media. Ze is ook uitgeroepen tot jong ondernemerstalent door FD. 

"Ik ben al een ondernemer, is het voor mij nuttig om mee te doen?"

Ik richt me in deze startersdag op iedereen die met het idee loopt ondernemer te worden, of iemand die er nét mee is begonnen - bijvoorbeeld ondernemers die het nog niet lukt 4.000 euro per maand bruto te verdienen. We behandelen echt veel van de basics: het lef dat je moet hebben om te beginnen, de tools en loketten die je moet kennen, de websites die ik gebruik en de basics van een verdienmodel en prijzen bepalen. Dus als je denkt dat je dat stadium al voorbij bent, is de dag niet voor jou geschikt.

"Ik heb nog een baan nu, maar zit erover te denken ondernemer te worden"

Yes, dan is 'ie helemaal geschikt voor jou. Ik ga ervan uit dat de meeste deelnemers nu nog een baan hebben en de stap nog moeten nemen. We hebben onder andere een twee uur durende sessie over dat onderwerp: moet je die gelijk opzeggen? Kan je het combineren? Wanneer weet je of je je huidige baan veilig kan opzeggen? Deze masterclasses gaan je helpen je onderneming snel concreet te maken. 

"Ik weet nog niet wat voor bedrijf ik wil beginnen."

Jaaa, dat is een heel bekend fenomeen. Misschien heb je 10 ideeën en kan je niet kiezen WELKE het slimste is. Of heb je juist totaal geen idee, omdat je bij alles denkt: "Dat bestaat toch al" of "Ik ben daar nog niet goed genoeg in." We gaan die onderwerpen uitgebreid bespreken. 

We gaan het hebben over de mythe van 'zekerheid' die een vaste baan biedt, en hoe je dit voor jezelf kunt opvangen met een eigen bedrijf. 

De vaardigheden & tools die je gaan helpen

Je hebt een lijst met hulpbronnen en programma's om je te helpen je onderneming van start te laten gaan.

Je hebt meer duidelijk over hoe je geld gaat verdienen, welke prijs je wilt vragen en welke marketingstrategie voor jou handig is. 
€ 150,-

De Startersdag

Een volle dag vol online live masterclasses van Celine Charlotte, specifiek voor iedereen die ondernemer wil worden.  De dag zelf is voorbij, dus je koopt de opnames van de masterclasses.


 • Een 2 uur durende sessie over mindset en blokkades: hoe durf jij de stap te nemen ondernemer te worden?

 • Een 2 uur durende sessie over skills en vaardigheden die je nodig hebt. Welke software gebruik je? Maak je site zelf? Schakel je hulp in?

 • Een 2 uur durende masterclass over verdienen & je businessplan. Moeten je prijzen hoog of laag? Wat is slim qua marketing?