Deze 7 cursussen zijn nu te koop

...begin gelijk vandaag

Leer Instagram stories maken (5 uur)

De populaire cursus over vloggen op Instagram Stories, zodat je méér volgers, engagement en daarmee klanten en omzet krijgt.


Voor wie: Als je authentiek en boeiend te vloggen op Instagram, maar niet durft of niet weet 'wat je dan moet laten zien'.

Begin vandaag voor 297,-

Leer productief werken (4 uur)

In deze cursus leer ik je hoe je als creatieve chaoot productiviteit en efficient werken aanpakt. Ik leer je hoe je werkt vanuit je intuïtie.


Voor wie: Ondernemers die 's avonds hun laptop dichtklappen zonder het gevoel iets nuttigs te hebben gedaan. Eindeloze uitstellers.

Begin vandaag voor 347,-  

Reflecteren en doelen stellen (5 uur)

Reflecteer op het afgelopen jaar en leer hoe ik fijne en haalbare doelen stel, mijn oude overtuigingen loslaat en hoe ik ieder jaar weer verder groei.


Voor wie: De meeste mensen doen deze cursus rond Oud en Nieuw, maar je kunt 'm ook doen als je even 'vast' zit en toe bent aan een nieuwe stap. 

Begin vandaag voor 347,-

Leer in de media komen (3 uur)

Ik leer je hoe journalisten en redacties denken en werken, zodat je snapt hoe je ervoor kunt zorgen dat jij door journalisten wordt opgemerkt en in de media komt.


Voor wie: ondernemers die meer naamsbekendheid willen en hun expertstatus verhogen.

Begin vandaag voor 147,-

Of één van mijn premium cursussen

Leer met een team werken (6 uur)

Je leert jezelf en je bedrijf optimaal 'klaar' te maken voor werken met een team, zodat jij meer tijd en ruimte terugkrijgt. Je leert precies wie je nodig hebt, voor welke taak, tegen welk tarief en op welke manier. Zodat je bedrijf, vrijheid en omzet groeit.


Voor wie: Ondernemers die te druk zijn en taken willen uitbesteden, en willen leren hoe je dat goed doet.

Begin vandaag voor 797,-

Alles over geld & mindset (40 uur)

Met een 6-stappen framework het zelfvertrouwen en strategieën om je relatie met geld te transformeren, zodat jij meer geld gaat verdienen en meer verantwoordelijkheid neemt over je huidige geld. Een mindset ontwikkeld vanuit dankbaarheid en overvloed in plaats vanuit tekort en angst.


Voor wie: Ondernemers die next level willen gaan met hun inkomen, investeringen en mindset.

Begin vandaag voor 2.997,-

Je eigen online cursus maken (15 uur)

Dit is de cursus waarin ik je leer een online cursus te maken. Na meer dan 18.000 studenten, 8 cursussen, een membership én een paar miljoen aan winst...geef ik al mijn succesformules door. Je leert het hele proces: van een cursus bedenken, tot maken en verkopen. 


Voor wie: iedereen die al cursusmaker is of wil worden. 

Toegang tot cursus gesloten - €2.997,- 

Vragen

Heb je vragen over cursussen van C.Academy?