Kies je favoriete cursus

en begin gelijk vandaag nog

Cursussen die je NU kunt kopen

Leer stories maken op Instagram

De populaire cursus over vloggen op Instagram Stories, zodat je méér volgers, engagement en daarmee klanten en omzet krijgt.


Leer hoe je authentiek en boeiend jezelf online zichtbaar maakt met je storytelling skills op video. 


299,-// Begin vandaag

Leer in de media komen

Dit is een 90-minuten masterclass over alle manieren om in de media te komen, en daarmee meer naamsbekendheid en een expertstatus op te bouwen. 


Ik leer je hoe journalisten en redacties denken en werken, zodat je snapt hoe je ervoor kunt zorgen dat jij door journalisten wordt opgemerkt en met je verhaal in de media komt.

149,- // Begin vandaag

Leer productief werken

Weer je laptop dichtgeklapt zonder het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan? Of eindeloos aan het uitstellen?


In deze cursus leer ik je hoe IK productiviteit en efficient werken aanpak. Ideaal voor een chaotische, creatieve ondernemer die nooit aan haar eigen to-do's toekomt. Ik leer je dat werken vanuit intuïtie je het verste brengt.
347,-  // Begin vandaag

De startersdag

Drie masterclasses van Celine Charlotte, specifiek voor iedereen die ondernemer wil worden.


Je krijg de recordings van 6 uur lang zoomsessies waarin Celine Charlotte antwoordt geeft op vragen als 'hoe begin je', 'ik weet niet wat ik wil', 'wat moet je als beginnend ondernemer allemaal regelen en welke software kan ik gebruiken' en 'welke prijzen hanteer ik?'.

299,-  // Begin vandaag

Doelen stellen

Leer hoe ik fijne en haalbare doelen stel, mijn oude overtuigingen loslaat en hoe ik ieder jaar weer verder groei. Al mijn hoogtepunten en beste inzichten over doelen stellen en doelen behalen zitten in deze cursus.


Reflecteer op het afgelopen jaar en zet nieuwe doelen voor aankomend jaar: zin om next level te gaan en dingen te bereiken waarvan je dacht dat je ze niet kon krijgen?  


347,-// Begin vandaag

Of één van mijn premium cursussen

Leer met een team werken

Heb je het te druk, wil je taken uitbesteden maar heb je slechte ervaringen of weet je niet hoe?


Je leert jezelf en je bedrijf optimaal 'klaar' te maken voor werken met een team, zodat jij meer tijd en ruimte terugkrijgt. Je leert precies wie je nodig hebt, voor welke taak, tegen welk tarief en op welke manier. Zodat je bedrijf, vrijheid en omzet groeit.

799,- // Begin vandaag

Alles over geld & verdienmodellen

Mijn grote VIP-programma: deze cursus, met 104 (!) videolessen en meer dan 40 uur aan content, is mijn grootste, meest uitgebreide cursus die ik ooit heb gemaakt.


Met een 6-stappen framework het zelfvertrouwen en strategieën om je relatie met geld te transformeren, zodat jij meer geld gaat verdienen en meer verantwoordelijkheid neemt over je huidige geld. Een mindset ontwikkeld vanuit dankbaarheid en overvloed in plaats vanuit tekort en angst.

2999- // Begin vandaag

In 7 dagen je online cursus maken

Dit is de cursus waarin ik je leer een online cursus te maken. Na meer dan 17.000 studenten, 8 cursussen, een membership én een paar miljoen aan winst...geef ik al mijn succesformules door. 


Je leert het hele proces: van een cursus bedenken, tot maken en verkopen. 


Start in november weer

Vragen

Heb je vragen over cursussen van C.Academy?