Kies je favoriete cursus

en begin gelijk vandaag nog

Cursussen die je NU kunt kopen

Leer stories maken op Instagram

De populaire cursus over vloggen op Instagram Stories, zodat je méér volgers, engagement en daarmee klanten en omzet krijgt.


Leer hoe je authentiek en boeiend jezelf online zichtbaar maakt met je storytelling skills op video. 


199,-// Begin vandaag

Leer in de media komen

Dit is een 90-minuten masterclass over alle manieren om in de media te komen, en daarmee meer naamsbekendheid en een expertstatus op te bouwen. 


Ik leer je hoe journalisten en redacties denken en werken, zodat je snapt hoe je ervoor kunt zorgen dat jij door journalisten wordt opgemerkt en met je verhaal in de media komt.

149,- // Begin vandaag

Leer productief werken

Weer je laptop dichtgeklapt zonder het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan? Of eindeloos aan het uitstellen?


In deze cursus leer ik je hoe IK productiviteit en efficient werken aanpak. Ideaal voor een chaotische, creatieve ondernemer die nooit aan haar eigen to-do's toekomt. Ik leer je dat werken vanuit intuïtie je het verste brengt.
249,-  // Begin vandaag

Met een team werken

Heb je het te druk, wil je taken uitbesteden maar heb je slechte ervaringen of weet je niet hoe?


Je leert jezelf en je bedrijf optimaal 'klaar' te maken voor werken met een team, zodat jij meer tijd en ruimte terugkrijgt. Je leert precies wie je nodig hebt, voor welke taak, tegen welk tarief en op welke manier. Zodat je bedrijf, vrijheid en omzet groeit.

799,-  // Begin vandaag

Of kijk bij een van deze cursussen:

Maak nieuwe doelen voor jezelf

De ideale cursus als je even 'vast' zit en het gevoel hebt dat je kick-ass nieuwe doelen nodig hebt. Je leert die nieuwe doelen stellen, visualiseren van je toekomst, het verleden loslaten en vol plezier en overgave werken aan een betere versie van jezelf.

347,- // begint december 2022 weer

Alles over geld & verdienmodellen

Mijn grote VIP-programma: In 3 maanden krijg je met mijn 6-stappen framework het zelfvertrouwen en strategieën om je relatie met geld te transformeren, zodat jij meer geld gaat verdienen en meer verantwoordelijkheid neemt over je huidige geld. Een mindset ontwikkeld vanuit dankbaarheid en overvloed in plaats vanuit tekort en angst.

2999- // Begint weer in 2022

Vragen

Heb je vragen over cursussen van C.Academy? 

arrow_drop_up arrow_drop_down