Psst: er is een korting voor je

Deze cursus is 'eigenlijk' gesloten, en opent zich maar 1x per jaar. In die periode dat ik de cursus officieel open geef ik ook altijd allemaal leuke bonussen weg, en een korting van 500 euro als je dan instapt. 


Als jij liever niet op die periode wil wachten (wanneer is nog onbekend) en tóch alvast lekker wil beginnen met de cursus, mag dat van mij.

Ik ga je dan met terugwerkende kracht alsnog de bonussen geven, én je krijgt bij aanschaf van deze cursus gelijk een waardebon van 500 euro voor een andere cursus van me.

Klaar om je relatie met geld  te veranderen?

...om meer overvloed te ervaren in je leven?

"Wow, heb je gezien hoe DUUR dat is?!"

De meeste mensen hebben een gevoel voor wat 'normaal' of 'duur' is. Een fles wijn van 9 euro voelt normaal. Twee keer in een jaar op vakantie gaan, voelt ook 'normaal'.  Maar een hotel van 500 euro per nacht boeken? Of een huis huren voor 2.500 euro per maand? Oei... dát is te duur. Of 'niet normaal'.


Toch zijn er mensen die dat wél doen. Die wijn kopen van 200 euro per fles. Of die rustig 20.000 euro uitgeven aan één vakantie. 


Je hebt ooit bedacht wat voor jou 'normaal' is. Je ouders en je omgeving speelden daarin een rol. Je bent opgegroeid in een maatschappij met bepaalde denkbeelden. 


Maar daarna is het up to you: wat is JOUW mindset over geld? Hoe kijk jij tegen rijk worden aan? En... geef jij jezelf de mogelijkheid hier anders over te gaan leren denken?  


Als je niet onderzoekt hoe jij over geld denkt en waar je gedachtes vandaan komen, loop je het risico om onbewust allemaal patronen te herhalen van anderen en jezelf blokkades op te leggen. 


Denken in tekort, in plaats van in overvloed. Met als resultaat dat je ook daadwerkelijk minder geld in je leven hebt dan mogelijk is. Je blokkeert de overvloed door je eigen mindset. 

Voorbeelden van 'tekort' denken


 • Bij beslissingen maken denk je éérst aan hoeveel iets gaat kosten, in plaats van aan wat het zou opleveren.

 • Je gelooft diep van binnen dat JIJ niet veel geld kunt en mag verdienen. Dat het 'iets voor later is' of 'voor anderen.'

 • Je hoort jezelf klagen dat je te weinig geld hebt of dat iets 'te duur' is. Want dat doen anderen ook.

 • Belastingen en rekeningen betalen voelt zwaar in plaats van dat je dat met liefde en plezier doet.

 • Je voelt je schuldig als je meer verdient dan anderen: "ik pak het dan van ze af', of je voelt je  jaloers als een ander meer verdient.

 • Bij winkelen let je vaak éérst op de prijs. Daarna  ga je bepalen of je het 'nodig hebt' of wilt.

 • Al tijden verdien je hetzelfde en het voelt alsof je niet door het plafond heen komt. Meer verdienen voelt onmogelijk.

 • Je ziet geld als een bedrag dat slinkt In plaats van een levend energieveld dat altijd oneindig om je heen in beweging is.

Maar niet iedereen denkt zo over geld.

Dit is denken vanuit overvloed:

null

In plaats van 'geld' als iets zwaars of lastigs te zien, zie jij geld als iets lichts en leuks. Je weet dat hoe meer geld jij verdient, hoe beter je voor de wereld bent. Je hebt geen oordeel over of iets 'duur' is, want je gelooft dat geld energie is en dat elke uitgave naar je terugkomt. Het komt niet in je op om negatief over geld te praten. 


Geld verdienen staat hoog jouw prioriteitenlijst, want je hebt plezier in geld verdienen en voelt je niet schuldig of angstig. Je gelooft dat inkomsten niet alleen kunnen worden verdubbeld, maar vertienvoudigd.


Je kan een slechte maand hebben, of twee, en alsnog vol vertrouwen een investering doen. Of een hoge fooi geven. Want je weet: geld komt altijd bij je terug. Er is meer dan genoeg en je leeft sowieso al in overvloed. En bovenal: je hebt jezelf toestemming gegeven (veel) geld te verdienen. 


Dat is de mindset van overvloed.
Die gaan we in deze cursus trainen. 

Ik heb een online programma ontwikkeld waarin ik mijn jarenlange kennis, ervaring en interesse over geld met je ga delen, met het doel jouw relatie tot geld te veranderen.  

 

 Als je de gedachtes wil raden van een persoon, kijk dan naar het leven dat ze hebben gemanifesteerd. Dat vertelt je alles. 

Van in de min naar een miljoen omzet

Mijn relatie met geld was niet altijd goed. Ongeveer tien jaar geleden had ik een ontplofte ruzie met een ex-vriendje: hij had de laatste 130 euro boodschappengeld van de maand gepakt om ons te trakteren op een hotelnachtje "om even uit de stress te raken." Ik had zoveel geldzorgen dat ik het romantische gebaar niet kon waarderen. "Hoe gaan we nu boodschappen doen?"


Ik heb dieptepunten gekend waarbij ik mijn eigen huis niet kon betalen, en ik uit nood maar ging Airbnb'en. Ik sliep zelf op een opblaasmatras in de berging en in mijn bed lagen toeristen. Douchen kon pas weer als ze waren uitgecheckt. 


Een gezonde relatie met geld leerde ik ook niet in mijn jeugd: ik kom uit een zuinig conservatief gezin, we sjouwden zelf limonade en bekertjes mee in plaats van dat we een terrasje pakten. Zomerkleding werd uit lapjes van de markt genaaid. Klusjesmannen kwamen er bij ons thuis niet in. "Elektriciteit aanleggen kunnen we ook zelf."

Ik voelde dat het anders kon. Ik wilde geld geen beperking laten zijn.

En zo werd ik miljonair

Tien jaar geleden raakte ik in de ban van zelfontwikkeling. Ik begon me te verdiepen in marketing, sales en ondernemerschap. Ik paste tips uit de boeken onmiddellijk toe in mijn leven en merkte direct resultaat. Ik werd ondernemer (freelance journalist) en voor het eerst verdiende ik goed geld.


Maar mijn echte doorbraak met geld kwam pas toen ik vijf jaar geleden mezelf serieus met mijn money mindset ging bezighouden. Er opende een nieuwe wereld.


 • Ik ben scherp gaan opletten op wat miljonairs zeiden over geld, en dat gaan nadoen.
 • Ik deed oefeningen die worden aanbevolen en bezocht seminars.
 • Ik las alle boeken die er te vinden waren over geld: de goede en de slechte.
 • Ik ploegde me door ladingen blokkades en angsten heen.
 • Ik snapte wat de invloed van mijn ouders was.
 • Ik begon op mijn woorden te letten ('duur' niet meer gebruiken)

  Ik begon steeds meer te verdienen. Haalde mijn streefinkomen van 10.000 euro per maand. Toen 50.000 per maand. Inmiddels verdien ik gemiddeld 150.000 euro per maand. Limieten en angsten van anderen leg ik naast me neer. Ik heb talloze keren te horen gekregen "dat je nu wel aan je plafond zit qua geld verdienen" en denk dan alleen maar: 'dat is JOUW beperkende gedachte.' Wacht maar.

  En zo werd ik self made miljonair. En veranderde ik de relatie met geld in mijn leven.

En nu? Maakt geld gelukkig? 

Wat geld met mij doet? Vrijheid. Zelfstandigheid. Zekerheid. Geld maakt niet 'gelukkig' maar geeft me wel meer keuzes en mogelijkheden

Er zijn nog steeds problemen en obstakels, maar het is een heel ander gevoel als je geld hebt om problemen op te lossen: het leven wordt makkelijker.

.

En dat ga ik je allemaal leren, als je persoonlijke money-mindset-cheerleader wil ik jou in je ontwikkeling en relatie met geld ondersteunen. 

€ 3.999
€ 2.999,-

Cursus #MoneyUnlocked

Deze cursus, met 104 (!) videolessen en meer dan 40 uur aan content, is mijn grootste, meest uitgebreide cursus die ik ooit heb gemaakt.


Je leert met mijn 6-stappen framework het zelfvertrouwen en strategieën om je relatie met geld te transformeren, zodat jij meer geld gaat verdienen en meer verantwoordelijkheid neemt over je huidige geld. Een mindset ontwikkeld vanuit dankbaarheid en overvloed in plaats vanuit tekort en angst.


 • Je gaat je blokkades ontdekken die je in je jeugd & door je omgeving op je zijn gelegd en die jou hinderen meer te verdienen.
 • Je leert concrete ondernemerstips en strategische trucs om meer omzet te maken en hogere prijzen te kunnen vragen.
 • Je gaat je eigen geldfilosofie ontwikkelen: precies definiëren wanneer jij 'rijk' bent en hoe je daarop moet voorbereiden.
 • Je leert over meer geld verdienen, beheren, en investeren.
 • Je krijgt meditaties, oefeningen en coachingsessies over geld.
 • Je maakt een geld- en investeerplan voor de komende maanden en gaat er meteen mee aan de slag.


'Rijke mensen zijn hebberig' of 'Het is lastig om geld te verdienen' of 'Een huis kopen is nu te duur'.

Dat zijn geen feiten. Dat zijn meningen, gebaseerd op jouw relatie met geld. Durf je ze los te laten?

Te denken in overvloed? Dát is waarmee je leven verandert.

Waarom de cursus uniek is:

Een mix tussen mindset, spiritualiteit én knalhard actie nemen

Cursussen over geld gaan vaak vooral over manifesteren. Nu geloof ik heel erg in de law of attraction & mindsetwerk, maar geld op je bankrekening hebben staan, betekent ook gewoon keiharde actie gaan nemen. Prijzen omhoog gooien. Je omzetdoelen verdriedubbelen. Zowel in het beheer van geld (precies weten wat er inkomt en uitgaat) als in strategische keuzes. 

Specifiek voor ondernemers (to be)

Er zijn gigantisch veel cursussen voor ondernemers, bijvoorbeeld over branding of je 'why' vinden. Maar wat mij betreft is de kern van ondernemen geld verdienen. En waar ik ook op coach (marketing, zichtbaarheid, sales)... uiteindelijk stuiten we altijd op onderliggende geldblokkades en overtuigingen. "Klanten willen niet zoveel betalen" of "Ik mag niet zoveel verdienen" of "Het is gevaarlijk om zoveel te investeren". Ik ken die gedachtes, ik heb ze overwonnen, en ik ben er klaar voor jou datzelfde te leren. 

Community op Instagram met anderen 

Het is veel simpeler om zelf stappen te nemen als je anderen ook stappen ziet nemen.  Bij de cursus hoort daarom een Instagramcommunity met andere ondernemers. Voor vriendschap, inspiratie, elkaar accountable houden en leren van elkaars verhalen.

Je leert je eigen filosofie en overtuigingen over geld

Je kan ver komen met zelfstudie op eigen houtje: ik heb ook mezelf mijn money mindset aangeleerd. Kostte me wel 10 jaar, 50 boeken, cursussen en mijn eigen 'stijl' van money mindset-voorbeelden vinden. Ik wilde vanuit de grond van mijn hart dat zoiets bestond als wat ik nu heb gemaakt: een cursus die praktische actie met mindset en gevoel combineert. We pakken álle aspecten aan rondom geld verdienen. Er zitten meditaties bij om onbewuste processen los te laten en er zitten veel extra oefeningen bij rondom vergeving en loslaten van verwachtingen van je omgeving rondom het thema geld.

Door geld uit te geven investeren, krijg je het driedubbel terug

Het is een VIP-programma voor een premium prijs. Dat vind ik niet eng om te vragen, ik ben er namelijk 100% van overtuigd dat deze prijs het meer dan waard is. Ik heb in jouw schoenen gestaan, en terugkijkend zou ik voor ELKE euro die ik aan mijn money mindset heb besteed het tienvoudige willen uitgeven als dat me sneller door een plafond heen zou trekken of helpen een blokkade te overwinnen. En alleen al die mindset leer ik je graag. 

Programma vraagt ongeveer 40 uur tijd: 104 video's.

Het kijken van de video's, de coachingsessies en meditaties duurt bij elkaar zo'n 40 uur. Dat is zowat een hele opleiding. Sommige cursisten kiezen ervoor die 40 uur in één week te proppen (elke dag 8 uur). Andere verdelen het over de weken: elke week 4 uur bijvoorbeeld. Als je dan 10 weken achter elkaar 4 uur per week aan je relatie met geld werkt, weet je wat er dan verandert in je leven? Het is een recept voor massive shifts! Jaaa! 

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt

Je vindt geld awesome

Je durft over geld te praten, voelt vrijheid en overvloed en vertrouwen rondom geld. Dat is de snelste manier om het aan te trekken.

Je verdient meer geld

Je hebt door de tips en inspiratie  tientallen manieren geleerd om je omzet te verhogen en geld aan te trekken. Je focus is naar 'verdienen' gegaan.

Je hebt grip op geld

Geen angsten, zorgen of onbegrip meer over geld. Je hebt overzicht en een toekomstplan voor je geld, dat je vol vertrouwen en plezier volgt.

Het programma behandelt deze 6 thema's

1. Geld mindset & identiteit: breek je los van denken in tekort en oude gewoontes

Hoe zorgt de manier waarop jij denkt, praat en je gedraagt rondom geld voor je huidige financiële situatie? Hoe breng je het in alignement met hoe een rijk persoon erover praat en denkt? Dat is de kern van dit thema. Je zit nu ‘vast’ in een bepaalde identiteit rond geld. Voor jou voelt dat als normaal “iedereen denkt zo!”, maar dat is niet de realiteit. Rijke mensen hebben niet meer 'geluk' of 'werken harder' dan anderen mensen: ze hebben geleerd anders naar geld te kijken.


 • Het verschil tussen denken vanuit overvloed of tekort
 • Wat zijn assumpties & waarheden die niet kloppen?
 • Checklist: dit zeg je (niet) over geld
 • Wat zou de rijke versie van jou doen? Hoe zou die denken?
 • 7 misconcepties over geld

2. Geld en anderen:  kies je eigen financiële pad in een zee van meningen

Als je de ideeën over geld van anderen loslaat en zuiver gaat kijken naar je eigen waarheid, kun je een frisse start maken. Wat is jouw 'idee' over geld als je zelf mag kiezen? Wanneer mag je jezelf high-end of expert noemen en zulke prijzen vragen? Hoe verhouden alle financiële adviezen zich naar elkaar? Naar wie moet je luisteren: je accountant of je rijke vriendin? Wat als je een gezamenlijke rekening hebt, en de ander veel zuiniger is? Of juist een big spender? Als jij jouw prijzen verandert, hoe ga je dan om met klanten? Kortom: in dit thema behandelen we alles wat te maken heeft met de mensen om je heen.

 • Omgaan met overtuigingen van anderen die je belemmeren
 • Je leert waarom het niets uitmaakt wat mensen van je prijzen ‘vinden’.
 • Je leert je eigen financiële pad uitstippelen op de manier die bij jouw persoonlijkheid past
 • Hoe ga je om met jaloersheid? Met het idee dat je geld van anderen ‘afpakt?’ Met je wens om betaalbaar te blijven voor iedereen?

3. Grip op geld: ken je cijfers en heb overzicht

In de cursus gaan we ook in op het daadwerkelijk beheer van je geld. We duiken in concepten als 'op gelddate gaan', schuldgevoel, angst, struisvogelgedrag, budgetten, boekhouden, verschillende bankrekening en creditcards. Waar gaan je uitgaves heen en ben je daar blij mee? We hervormen je relatie met geld door elke week sowieso een 'geld-date' te hebben.


 • Op date met je geld: zo doe je dat
 • 4 noodzakelijke cijfers en Excelsheets voor overzicht en groei
 • Uitgaves om mee te investeren of van te leren
 • Wat is je netto-worth en boeit die eigenlijk?
 • Hoe praat je met je boekhouder of accountant?
 • Waar moet je op sturen en op letten?

4. Geld management: je geld investeren voor de toekomst & financiële taal spreken

"Pas als ik eenmaal geld heb, dán kan mijn leven beginnen en ga ik bedenken wat ik ermee doe." Dat is een van de minst efficiënte manieren om daadwerkelijk veel geld te gaan verdienen. Besef dat je NU al zoveel stappen kan nemen om een toekomst met geld zeker te stellen. Maak geld je grootste hobby, zorg dat je er álles over weet en strategieën en plannen voor de toekomst kunt maken.

•          5 methodes om alvast jouw innerlijke miljonair te zijn

•          Vooruitkijken en plannen: hoe ziet jouw toekomst eruit?

•          Crypto, beleggen, sparen en investeren: zo doe je dat

•          Welke investeringsstrategie past bij jou?

5. Geld verdienen: zorgen dat er méér omzet binnenkomt door actie te nemen

Je kan nog zoveel belemmeringen weghalen en anders en positief denken... zonder actie gebeurt er niks. Dit thema gaat dus vooral om actie nemen: Hoe denk je 'groot' en in overvloed als ondernemer? Hoe pas je dat NU al toe, en hoe nog niet? Hoe zorg je voor passief inkomen, verschillende verdienmodellen en een continue stroom aan inkomsten? Hoe trek je nieuwe klanten aan? Hoe vraag je dubbele prijzen? Hoe maak je een VIP-arrangement? Wat zijn slimme trucs en tariefregels? Hoe begin je over je prijzen? Kortom: in dit thema leer je hoe je als ondernemer er alles aan kan doen om geld te verdienen, en skills op te bouwen die je omzet opleveren.

 • 3 tests van jouw verdienmodel: is het handig en schaalbaar voor geld verdienen?
 • Het aantrekken van klanten die voor je willen betalen
 • Waarom prijzen ‘energie’ zijn en hoe je daarmee speelt
 • Omzetdoelen leren maken die je uitdagen
 • 8 manieren om je omzet te verhogen

6. Geld overtuigingen: hoe jouw onderbewuste je kan tegenwerken of helpen

We gaan ontdekken welke rol geld voor jou op onderbewust niveau speelt. Hoe ben jij opgevoed met geld? Wat zijn jouw angsten, zorgen en verwachtingen van geld? Wat zou jij doen met een miljoen? Hoe zou jij leven als jij rijk was? Zouden mensen dan nog evenveel van je houden denk je.. of juist meer? Al deze onbewuste angsten, processen en gedachtes geven aan in hoeverre jij jezelf ‘toestaat’ om meer geld te verdienen. Dit doe je waarschijnlijk niet eens bewust, maar speelt op onderbewust niveau een grote rol. Ik heb eigen meditaties en visualisaties hiervoor ontworpen, zodat we echt diep in je onderbewuste kunnen gaan en de wortels eruit trekken.


 • Oude belemmeringen en blokkades opheffen
 • Door meditaties terug naar je jeugd, naar je tienerjaren, of naar die éne vervelende klant die nog steeds in je hoofd zeurt.
 • Visualisaties over de versie van jezelf die je kúnt zijn, als je op een andere geld-timeline stapt.

Zo werkt de cursus:

Het is een online programma, bestaande uit videomodules, excelsheets, en terug te kijken masterclasses


Stap 1. Zodra je op 'koop' drukt, krijg je gelijk toegang tot de hele cursus: je kunt gelijk beginnen met video's kijken en opdrachten maken. Je gaat op eigen tempo alle filmpjes af: 40 uur kijktijd in totaal.

Stap 2. Je hebt tijdens de volgende communityweek toegang tot de community op Instagram (NB. er is op dit moment nog geen nieuwe communityweek bekend. Zodra die er wel komt, ben jij er natúúrlijk bij!!). Daar geeft Celine Charlotte extra begeleiding, advies, en input. Je leert mede-cursisten kennen en kunt extra vragen stellen. Er zijn ook livesessies deze week: als je daar niet bij kan zijn, kan je ze later terugkijken. 


 • 104 video's over geld: dit is de kern van de cursus. Onbeperkt kijkbaar.
 • Werkboek met meer dan 20 opdrachten.
 • Excel-sheets en cheatsheets om je cijfers in te monitoren.
 • Meditaties voor loslaten van patronen.
 • 2,5 uur privé podcast. 

Dit zit er allemaal bij: 

Zelfstandig studiemateriaal 
(t.w.v. €1.850)

Video's, meditaties, oefeningen en excel-sheets om je geld mindset te versterken. 

Werkboek
(t.w.v. €150)

Een werkboek met daarin de beste oefeningen die ervoor zorgen dat je meer geld gaat verdienen & je relatie met geld verbetert.

Bekijk de #MoneyUnlocked trailer:


Vond je 't niks? 100% geld terug

We hebben een heel simpel principe: vind je het niks, of bedenk je je? Dan krijg je binnen 7 kalenderdagen na aankoop je geld 100% terug.

Over Charlotte van 't Wout

Ondernemer Charlotte (@celinecharlotte) heeft meer dan 14.000 ondernemers geholpen naar hun intuïtie te luisteren, meer omzet te maken en hun business en zelfvertrouwen naar een volgend niveau te tillen.


Dat doet ze via haar cursussen met C.Academy (ze is de originele bedenker van de Instagramcursus), haar social media, in de krant als columnist voor FD en in de media. Ze is ook uitgeroepen tot jong ondernemerstalent door FD. 

Is dit voor jou geschikt?

"Ik ben al een tijd bezig met het onderwerp money mindset, leer ik wel iets nieuws?"

Heb je alle boeken gelezen, podcasts geluisterd en ben je op zoek naar nieuwe input en een andere manier van kijken? Dan weet je dus ook dat een investering in je money mindset de snelste manier is om je comfort level rond geld weer naar een nieuw niveau te tillen. Kom erbij! Ik heb óók al die kennis opgezogen, maar geef zoals altijd mijn eigen draai, ervaring en kennis aan je mee, en weet zeker dat ik je weer naar een dieper niveau breng. Op naar de 7-figures.

"Ik ben niet goed in geld, is het dan iets voor mij?"

Ik ga je als eerste leren & het geloof geven dat jij juist hartstikke goed met geld bent. Dus hopelijk ben je klaar voor een nieuw verhaal en nieuwe identiteit ;-) We gaan je geldproblemen definiëren. Op welk gebied vind je dat je slecht bent? Gaat het niet goed met geld beheren? Verdienen? Investeren? Steek je je kop in het zand? Weet je je waarde niet? Weigeren mensen voor je te betalen? Al deze onderwerpen pakken we aan. Dus ook als je helemaal in paniek bent over geld en geen idee hebt hoeveel er per maand in- of uitgaat... dan gaan we daar lekker mee aan de slag. Je bent welkom en ik ontvang je met open armen :).

"Ik verdien al goed, maar blijf steken op een bepaald plateau."

Je money mindset blijf je als het goed is maar aanvullen met extra inspiratie en kennis. Ook ik leer nog elke dag bij, want je kan altijd dieper gaan. Psst: dat je blijft steken op een bepaald niveau betekent dus JUIST dat er doorbraken op je aan het wachten zijn, blijkbaar ben je ergens niet bereid om dat extra stapje te zetten. We gaan samen ontdekken welk stapje dat voor jou is!

"Ik ben een ondernemer" of "Ik ben géén ondernemer"

In het programma geef ik veel tips over hoe je geld 'maakt' en je meer verdient als ondernemer, dus ik ga ervan uit dat deelnemers aan het programma ondernemer zijn of willen worden. Kijk even in de FAQ (scroll naar beneden) voor een meer uitgebreid antwoord op deze vraag.

                   

FAQ #MoneyUnlocked

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk! Je kunt op de volgende pagina selecteren in hoeveel termijnen je wilt betalen (je kunt max in twee termijnen betalen). Het eerste bedrag bedrag wordt dan gelijk afgeschreven, de andere helft de maand erop. Het is wel ietsjes goedkoper om het gelijk in 1x te betalen.

Ik ben geen ondernemer, mag ik dan meedoen?

Je mag meedoen, maar ik heb het programma wel specifiek gemaakt voor ondernemers of mensen die van plan zijn ondernemer te worden. Geld aantrekken en geld verdienen is nou eenmaal wat simpeler als je zelf een 'verdienmodel' hebt of kunt bedenken. Dus in de cursus zal er uitgebreid aandacht zijn voor zaken als prijzen omhoog doen, omzet maken, slimme verdienmodellen verbeteren en je bedrijf naar een volgend level tillen.
Bovendien zullen we het ook gaan hebben over investeren in je bedrijf versus in indexfondsen, crypto of vastgoed, altijd met het idee dat je zelf ondernemer bent en wat dan handige stappen zijn.

Als je nu nog geen bedrijf hebt, maar wel met dat idee speelt en er open voor staat, is de cursus absoluut geschikt. Juist dan 'bereidt' de cursus je goed voor op een efficiente, geordende en in overvloed denkende mindset van een ondernemer die geld verdienen als een van haar prioriteiten heeft.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Er is gelijk als je de cursus hebt gekocht, al voor 40 uur (!) aan video's voor je beschikbaar. Dat zijn 104 video's in totaal.

Hoe jij die tijd indeelt, kun je zelf weten. Als je 'm in 10 weken wilt doen, is dat dus 4 uur per week.

Als je instroomt bij een communityweek, krijgt ook nog eens extra livesessies van Celine Charlotte van 1,5 uur extra erbij, en is de week gezellig gevuld met extra tips, tricks en bonussen. Aansluitend is er 6 maanden op elke eerste maandag van de maand een groepscall van 1,5 uur.

Hoelang heb ik toegang tot het programma?

De cursus is onbeperkt kijkbaar, je blijft toegang tot je online leeromgeving houden. Ook alle uitgedeelde lesstof, meditaties en e-books blijven onbeperkt toegankelijk. Superleuk, want zo kun je over een jaar al je resultaten vergelijken met dit jaar.

De community op Instagram blijft bij deze cursus ook bestaan en wordt niet gewist, al wordt er na de communityweek niet actief op gepost. Pas als de volgende communityweek weer start, komt Celine Charlotte en het team weer in het account om over geld te praten.

Ik heb nog meer vragen. Waar kan ik die stellen?

Kijk even op https://decacademy.nl/faq of je vraag daarbij staat, daar verzamelen we alle veelgevraagde vragen.

En je mag ook altijd een mailtje sturen naar team@decacademy.nl, die beantwoorden we dezelfde dag nog voor je!

Is deze cursus zakelijk aftrekbaar?

Ja! De BTW mag je (voor ondernemers) sowieso aftrekken, en daarnaast is dit een investering in je bedrijf. Dus kun je 'm als zakelijke kosten aftrekken. Fijn he?

In hoeverre lijkt deze cursus op #worthit?

#Worthit focuste zich op een smal onderdeel van geld verdienen: je prijzen. Dat is ongeveer 10% van wat dit huidige programma is. Dit gaat veel verder en is veelomvattender dan alleen de huidige prijzen van je huidige business. We pakken verschillende verdienmodellen mee, je relatie met geld, investeringen in de toekomst, je geld beheren, je uitgaves en inkomsten, crypto, vastgoed, accountancy, je jeugd...nou ja. Alles. Dus verwacht 90% meer input dan de cursus worthit.

Is dit zowel voor ondernemers die diensten verkopen als voor ondernemers die producten verkopen?

Ja, het maakt niet uit of je diensten of producten verkoopt, omdat we het over je money mindset hebben. Dat is groter dan puur alleen je huidige bedrijf, of je huidige product. Ik hoop je juist door dit programma de ogen te openen dat er veel meer mogelijk is met jouw talenten dan alleen puur waar je nu je focus op hebt.

Kan ik gebruikmaken van de STAP-regeling? Of is er een anders subsidie waar ik aanspraak op kan maken bij het aanschaffen van de cursussen van C.Academy?

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling, daarvoor moet je een door de overheid geaccrediteerde instelling zijn. In principe kun je voor de cursussen van C.Academy geen (andere) subsidie krijgen.

                 

"Investeren in mijn money mindset was mijn beste beslissing ooit. Ik heb er meer dan 30.000 euro aan uitgegeven, maar tien keer zoveel terugverdiend. Dat leer ik graag aan je door."

@CelineCharlotte

Samenvattend kan je dit verwachten 

Deze cursus, met 104 (!) videolessen en meer dan 40 uur aan content, is dit mijn grootste, meest uitgebreide cursus die ik ooit heb gemaakt.


Je krijgt met mijn 6-stappen framework het zelfvertrouwen en strategieën om je relatie met geld te transformeren, zodat jij meer geld gaat aantrekken en meer verantwoordelijkheid neemt over je huidige geld. Een mindset ontwikkeld vanuit dankbaarheid en overvloed in plaats vanuit tekort en angst.


 • Je gaat je blokkades ontdekken die in je jeugd & door je omgeving op je zijn gelegd en die jou hinderen.
 • Je leert concrete ondernemerstips en strategische trucs om meer omzet te maken en hogere prijzen te kunnen vragen.
 • Je gaat je eigen geldfilosofie ontwikkelen: precies definiëren wanneer jij 'rijk' bent en hoe je daarop moet voorbereiden.
 • Je leert over meer geld verdienen, beheren, en investeren.
 • Je krijgt meditaties, oefeningen en coachingsessies over geld.
 • Je maakt een geld- en investeerplan voor de komende maanden en gaat er meteen mee aan de slag
De investering ga je dubbel en dwars terugverdienen. Dat is hoe investeren werkt ;-)

Je hebt je financiële realiteit zelf gecreëerd. 
Als je een ander niveau wil bereiken, moet je ook andere dingen denken en andere acties ondernemen.

Dit krijg je er allemaal bij

Zelfstandig studiemateriaal 
(t.w.v. €1.850)

Video's, meditaties, oefeningen en excel-sheets om je geld mindset te versterken. 

Werkboek
(t.w.v.€150)

Een werkboek met daarin de beste oefeningen die ervoor zorgen dat je meer geld gaat verdienen & je relatie met geld verbetert.

€2.999,-