De software

Die ik aanbeveel en waar ik affiliate partner van ben

Mails rondsturen


Mailblue/ActiveCampaign

Dit programma gebruik ik om te mailen, wachtlijsten mee te maken, en aanbiedingen rond te sturen. Bonus bij 14 dagen uitproberen via mijn link: gratis boeken over funnels & ondernemerslessen. 

Website maken


Phoenix Pages

Deze website van C.Academy is gemaakt met Phoenix Websites: een hele simpele drag-and-drop website bouwer die helemaal gericht is op conversie maken. Ik houd van de simpele opzet. Werkt feilloos samen met Mailblue, vandaar dat ik het ook graag gebruik. Bonus bij 14 dagen uitproberen via mijn link: checklist over salespagina's maken.

Winkelwagentje & affiliate


Plug & Pay

Plug & pay is een systeem waarmee je betaalpagina's maakt. Al mijn cursussen verkoop ik via deze checkouts. Je kunt ook een affiliate systeem opzetten ermee als je een upgrade kiest: ook daar werk ik mee. Bonus bij 14 dagen uitproberen via mijn link: checklist over salespagina's maken.

Online cursussen


Kajabi

Kajabi is het platform waar mijn online cursussen #unlimitedme en #productiviteitonfleek en het membership #taketheleap op staan. Het is het meest bekende, grootste Amerikaanse programma voor cursussen, en zit goed in elkaar. Je cursisten krijgen oa een app en eigen inlog. Nadeel van Kajabi is dat het geen iDeal toestaat bij betalen, dus daar gebruik ik Plug & Pay voor. Zodra mensen hebben betaald in plug & pay, wordt via Mailblue en Zapier automatisch een account en login gemaakt voor nieuwe cursisten in Kajabi.

Online cursussen

Huddle

Huddle is het bekende Nederlandse platform voor cursussen en memberships: van dezelfde mannen (Tonny en Martijn van IMU) als Plug & Pay en de Phoenix Websitebouwer.


Ik ben nu bezig om masterclasses op Huddle te gaan aanbieden, die staan alleen nog niet online en te koop maar komen eraan ;) Bonus bij 14 dagen uitproberen via mijn link: checklist over salespagina's maken.

Cursus van me volgen?

bekijk het hele cursusaanbod