Januari

Wat ik lees & doe (4x)…

  • Ik ben helemaal gek op mijn Oculus Quest 2, een virtual reality bril. Ik had 4 jaar geleden ook al een andere gekocht, die was meer dan 1.000 euro en had een zware computer nodig, maar deze vind ik beter. Het is echt zo simpel als de bril opzetten, apps kopen via je Facebookaccount, en je kunt aan de slag. Ik gebruik de bril elke avond en ochtend voor meditatie (app: Tripp), boksen (FitXR), en zwaaien met een zwaard (Beatsaber). Hij kost 349 euro, wat ik bizar goedkoop vind voor zoveel moois. 

  • Maaltijdboxen bestellen. Ik ben eindelijk overstag: ik ben aan de HelloFresh box gegaan. Ik heb geen samenwerking met ze, gewoon zelf besteld & gekocht. Ik was sceptisch, maar wat is dát heerlijk leuk koken zeg. Ik kook eindelijk uit mijn comfortzone, gebruik producten die ik nooit eerder at en hoef exotische ingrediënten (aardpeer?) dus niet te gaan zoeken in de winkel, wat bij mij de grote drempel voor koken bleek. Hier is een code waarmee je 20 euro korting krijgt op je eerste box. (Die code krijgt iedereen met een abonnement. Heerlijk slimme marketingstrategie.) 

  • Boek: ‘De mooie voedselmachine‘ door Giulia Enders. Ik las ‘m in het Engels van Amazon (GUT), en vond het begrijpelijk en leuk geschreven. Superinteressant als je alles wil weten over je spijsvertering. Nu strooi ik overal kaneel op, kauw 30x per hap, en probeer ik mijn buik te ontspannen als ik eet.

  • App: grateful. Gratis appje voor iPhone waar ik elke ochtend & avond inspreek waar ik dankbaar voor ben. Dat inspreken doe ik door op het toetsenbord van mijn telefoon ‘dictafoon’ in te schakelen. Werkt veel lekkerder dan schrijven of typen voor mij.

Gewoonte die ik weer heb opgepakt..

“The decent method you follow is better than the perfect method you quit.” – Tim Ferris. Ik ben het daar zo mee eens: een van de dingen die ik nu ‘half’ doe is elke dag een kwartiertje yoga. Het is niet veel, ik doe het niet geweldig goed…Maar een kwartiertje per dag is goed vol te houden. Eerst de gewoonte opbouwen, daarna pas perfectioneren.

 

Wat ik heb gemaakt..

 

  • Mijn podcast over LSD, ayahuasca en truffels. Ik werd bijna van Instagram gegooid (kreeg officiële waarschuwing toen ik die op mijn feed plaatste), dus ik heb er verder geen reclame meer voor durven maken. Maar hij staat wel gewoon online. 

  • Heb je mijn interview met Intermediair al gelezen? ‘Zo denk je positiever over geld en verdien je meer’: “Om te zorgen dat ze voorzichtiger met spullen omging, deden haar ouders daarom alsof alles ongelooflijk duur was. ‘Daardoor ontwikkelde ik een verstoord beeld van de waarde van geld.”

  • Het winkelwagentje is open van mijn gloednieuwe VIP-programma over geld: #Moneyunlocked. Wat we gaan doen: méér geld leren verdienen door strategische hacks voor ondernemers, plus een hele grote dosis money mindsetwerk :). Tot 2 februari krijg je 300 euro korting op de prijs van 3.299 euro.
Over de schrijver
Reactie plaatsen