arrow_drop_up arrow_drop_down

De cursussen van C.Academy 

Cursussen die je NU kunt kopen

Leer grenzen aangeven als introvert & hsp

Heb je het gevoel dat je 'anders; bent, of vind je het lastig om je grenzen aan te geven? 


In deze cursus leer ik je hoe ik als introvert & HSP persoon mijn leven vormgeef. Van trucs bij overprikkeling tot alle manieren waarop ik 'nee' durf te zeggen en hoe ik omga met vriendschappen en solo activiteiten.
149,-  //16 november

Maak nieuwe doelen voor jezelf

De ideale cursus als je even 'vast' zit en het gevoel hebt dat je kick-ass nieuwe doelen nodig hebt. Je leert die nieuwe doelen stellen, visualiseren van je toekomst, het verleden loslaten en vol plezier en overgave werken aan een betere versie van jezelf.


Ideaal voor na een breakup, als je voor jezelf begint, bij verhuizing of andere grote momenten.
349,-   // begin vandaag

Leer in de media komen

Dit is een 90-minuten masterclass over alle manieren om in de media te komen, en daarmee meer naamsbekendheid en een expertstatus op te bouwen. 


Ik leer je hoe journalisten en redacties denken en werken, zodat je snapt hoe je ervoor kunt zorgen dat jij door journalisten wordt opgemerkt en met je verhaal in de media komt.

99,- // Begin vandaag

Leer productief & effectief werken

Weer je laptop dichtgeklapt zonder het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan? Of eindeloos aan het uitstellen?


In deze cursus leer ik je hoe IK productiviteit en efficient werken aanpak. Ideaal voor een chaotische, creatieve ondernemer die nooit aan haar eigen to-do's toekomt. Ik leer je dat werken vanuit intuïtie je het verste brengt.
249,-  // begin vandaag

Of kom op de wachtlijst van deze cursussen:

Een vergaderruimte starten

Hoe start je een vergaderruimte, en waar moet ik allemaal aan denken als ik dat wil doen? Hoe krijg je klanten, en wat zijn slimme stappen? Hoe vind ik een pand? Ik ben gestopt met SPOT en vertel in deze masterclass ALLES wat je maar wilt weten over 'meetingruimtes' starten & runnen.
€249,-// 26 november

VIP: mastermind MONEY

Dit is mijn online VIP mastermind over geld & overvloed. Ik coach je in je mindset over geld & overvloed.

 €2.999,- // winter 2020

Een online cursus maken

Ik leer je van A-Z hoe je een cursus maakt. In 5 weken heb jij een knaller van een online cursus opgezet en klaar voor verkoop.

 €1.499,- // winter 2020