arrow_drop_up arrow_drop_down

De cursussen van C.Academy 

Cursussen die je NU kunt kopen

Maak nieuwe doelen voor jezelf

De ideale cursus als je even 'vast' zit en het gevoel hebt dat je kick-ass nieuwe doelen nodig hebt. Je leert die nieuwe doelen stellen, visualiseren van je toekomst, het verleden loslaten en vol plezier en overgave werken aan een betere versie van jezelf. Ideaal voor na een breakup, als je voor jezelf begint, bij verhuizing of andere grote momenten.
347-   // begin vandaag

Verander je prijzen, verdien meer

Een cursus over prijzen bepalen voor ondernemers. Wat ga je kosten? Wanneer kun je prijzen omhoog gooien? Hoeveel wil je verdienen? Hoe zit dat met een marge aanhouden, en wat zeg je als mensen je 'te duur' vinden? We breken alle taboes en geheimen open rond prijzen bepalen zodat jij je zelfverzekerd gaat voelen over dit onderdeel.
Uitverkocht: deuren zijn dicht

Werk productief & effectief

Weer je laptop dichtgeklapt zonder het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan? Of eindeloos aan het uitstellen? In deze cursus leer ik je hoe IK productiviteit en efficient werken aanpak. Ideaal voor een chaotische, creatieve ondernemer die nooit aan haar eigen to-do's toekomt. Ik leer je dat werken vanuit intuïtie je het verste brengt.
197,-  // begin vandaag

Zet me op de wachtlijst voor....

Leer grenzen aangeven als introvert

Ik ben een introvert: iemand die oplaad door alleen te zijn. Samen zijn is heus gezellig, maar ik bewaak mijn grenzen en energie goed. In deze persoonlijke cursus leer ik andere introverte mensen methodes om je grenzen te onderscheiden én aan te geven. We hebben het over vriendschap, 'nee' durven zeggen, hoogsensitiviteit en voor jezelf kiezen. Deze cursus is ideaal voor introverte mensen.
begint weer herfst 2020

Leer stories maken op instagram

Zichtbaarheid op social media: als ondernemer of iemand met een boodschap zo belangrijk. Maar hoe doe je dat nou op een goede manier? Ik leer je in deze cursus hoe ik mijn stories op Instagram maken. Storytelling, boeiend blijven, afwisseling zoeken, waarde bieden. Durven praten op camera. Zodat jouw volgers daadwerkelijk klanten worden en een band met je opbouwen. Ideaal voor ondernemers.

begint weer herfst 2020

Leren productief werken (insta)

Dit is de instagram versie van de videocursus die altijd te koop is. Deze instagramversie loopt slechts 2x keer per jaar. Weer je laptop dichtgeklapt zonder het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan? Of eindeloos aan het uitstellen? In deze cursus leer ik je hoe IK productiviteit en efficient werken aanpak. Ideaal voor een chaotische, creatieve ondernemer die nooit aan haar eigen to-do's toekomt. Ik leer je dat werken vanuit intuïtie je het verste brengt.

begint weer winter 2020