arrow_drop_up arrow_drop_down

Kies je favoriete cursus

en begin gelijk vandaag nog

Vergaderruimte starten

Hoe start je een vergaderruimte, en waar moet ik allemaal aan denken als ik dat wil doen? Hoe krijg je klanten, en wat zijn slimme stappen? Hoe vind ik een pand? Ik ben gestopt met SPOT en vertel in deze masterclass alles wat je maar wilt weten over 'meetingruimtes' starten & runnen.

€249,-// Begin vandaag

Leer in de media komen

Dit is een 90-minuten masterclass over alle manieren om in de media te komen, en daarmee meer naamsbekendheid en een expertstatus op te bouwen. 


Ik leer je hoe journalisten en redacties denken en werken, zodat je snapt hoe je ervoor kunt zorgen dat jij door journalisten wordt opgemerkt en met je verhaal in de media komt.

149,- // Begin vandaag

Leer productief werken

Weer je laptop dichtgeklapt zonder het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan? Of eindeloos aan het uitstellen?


In deze cursus leer ik je hoe IK productiviteit en efficient werken aanpak. Ideaal voor een chaotische, creatieve ondernemer die nooit aan haar eigen to-do's toekomt. Ik leer je dat werken vanuit intuïtie je het verste brengt.
249,-  // begin vandaag

Of kom op de wachtlijst van deze cursussen:

Maak nieuwe doelen voor jezelf

De ideale cursus als je even 'vast' zit en het gevoel hebt dat je kick-ass nieuwe doelen nodig hebt. Je leert die nieuwe doelen stellen, visualiseren van je toekomst, het verleden loslaten en vol plezier en overgave werken aan een betere versie van jezelf. De volgende cursusronde is eind 2021.

350,- // Begint weer December 2021

Een online cursus leren maken

Ik leer je van A-Z hoe je een cursus maakt. In 5 weken heb jij een knaller van een online cursus opgezet en klaar voor verkoop.

 €1800,- // Begint voorjaar 2021

Leren vloggen voor de camera

In deze 2.0 versie van de cursus #longstoryshort neem ik je nog dieper & meer uitgebreid mee in stories leren maken en durven vloggen op camera. Het is een videocursus die je op je eigen tempo kunt volgen. 

 €350- // Begint maart 2021

Vragen

Heb je vragen over cursussen van C.Academy?