Deze 7 cursussen kun je volgen

...en 3 kun je gelijk beginnen:

Cursus: Leer een podcast maken

Ik heb een van de meest populaire business podcasts van Nederland, en ik deze cursus leer ik je HOE ik mijn podcasts maak. Hoe breng je storytelling in podcasts? Hoe maak je een podcast? En hoe promoot je een podcast?


Voor wie: Mensen die graag een eigen podcast beginnen omdat ze weten dat het een van de beste promotiekanalen voor je bedrijf is. En het is leuk :)

Cursus start in 2024 voor 599,-

Masterclass: Leer in de media komen (3 uur)

Ik leer je hoe journalisten en redacties denken en werken, zodat je snapt hoe je ervoor kunt zorgen dat jij door journalisten wordt opgemerkt en in de media komt.


Voor wie: ondernemers die meer naamsbekendheid willen en hun expertstatus verhogen.

Begin vandaag voor 147,-

Mijn cursussen

Selling on Socials (stories) (5 uur)

De populaire cursus over vloggen op Instagram Stories, zodat je méér volgers, engagement en daarmee klanten en omzet krijgt.


Voor wie: Als je authentiek en boeiend te vloggen op Instagram, maar niet durft of niet weet 'wat je dan moet laten zien'.

Cursus start in 2025 voor 497,-

Leer productief werken (4 uur)

In deze cursus leer ik je hoe je als creatieve chaoot productiviteit en efficient werken aanpakt. Ik leer je hoe je werkt vanuit je intuïtie.


Voor wie: Ondernemers die 's avonds hun laptop dichtklappen zonder het gevoel iets nuttigs te hebben gedaan. Eindeloze uitstellers.

Begin vandaag voor 497,-  

Personal brand (6 uur)

In deze cursus leer ik je alle basics van je eigen personal brand bouwen. Hoe zorg je voor een ijzersterke online persoonlijkheid? Wat moet er op je website staan? Je socials? 


Voor wie: Ondernemers die online zichtbaar willen zijn en zich onderscheiden van concurrentie. 

Cursus start weer in 2025 voor 797,-

Of één van mijn premium cursussen

Alles over geld & mindset (40 uur)

Met een 6-stappen framework het zelfvertrouwen en strategieën om je relatie met geld te transformeren, zodat jij meer geld gaat verdienen en meer verantwoordelijkheid neemt over je huidige geld. Een mindset ontwikkeld vanuit dankbaarheid en overvloed in plaats vanuit tekort en angst.


Voor wie: Ondernemers die next level willen gaan met hun inkomen, investeringen en mindset.

Kom op wachtlijst voor 2.997,-

Leer een cursus maken (15 uur)

Dit is de cursus waarin ik je leer een online cursus te maken. Na meer dan 21.000 studenten, 8 cursussen, een membership én een paar miljoen aan winst...geef ik al mijn succesformules door. Je leert het hele proces: van een cursus bedenken, tot maken en verkopen. 


Voor wie: iedereen die al cursusmaker is of wil worden. 

Kom op wachtlijst voor €2.997,-