Zin om next level te gaan in het jaar 2022?

Creeër je fijnste leven met nieuwe doelen

NU GRATIS met online seminarweek  t.w.v. €250,-

Wel eens het gevoel gehad dat je achterloopt?

Ik wel. Kijkend naar andere mensen die in mijn hoofd 'veel verder' waren dan ik. Die dingen bereikten die ik helemaal niet kon krijgen. Een bloeiend bedrijf. Een fijn huis. Leuke vrienden.


Maar ik had geen idee hoe ik dat kon bereiken. "Dat zal wel niet voor me zijn weggelegd". Of: 'Ik ben nou eenmaal niet het type dat zoiets voor elkaar krijgt."

Herkenbaar?

Je loopt met je ziel onder je arm en weet even niet hoe je eruit komt.

Je kijkt jaloers toe hoe anderen wel heel goed schijnen te weten wat ze willen en dat ook nog eens bereiken.

Je neemt je zo vaak voor om nu eens écht je leven anders aan te pakken...maar doet het telkens niet

Je wilt naar een volgend niveau in je leven, maar weet niet hoe. 

Maar echt, JUIST jij kan dat allemaal bereiken

Het duurde 10 jaar aan zelfontwikkelingscursussen, boeken, seminars, coaching, voor ik snapte HOE anderen dat deden. 

Dat er methodes zijn om je gelukkiger en doelgerichter te maken. Oefeningen die je kunt doen om je mindset te trainen. 


Sommigen noemen het manifesteren. Sommigen noemen het doelgericht werken. Ik houd van de mix: ben zowel spiritueel/zweverig als extreem concreet en to-the-point.


Ik heb al mijn hoogtepunten en beste inzichten over doelen stellen en doelen behalen in deze cursus gestopt. .

null

 • De bedoeling is dat je met deze cursus me-tijd voor jezelf koopt: iets wat we vaak veel te weinig doen. Ik hoop dat je je opkrult op de bank of lekker buiten, en dan de oefeningen doet. De meditaties luistert. Naar binnen keert.
   

 • Dat je heel veel gaat nadenken over je leven, patronen, je afgelopen jaar en de doelen en dromen die je wilt bereiken. Ik heb meer dan 15 oefeningen in het werkboek voor je. Als je niet sterk bent in visualiseren, geef ik je daar tips en meditaties voor.
   

 • Door deze cursus ga je met een ijzersterk verlangen, idee en doel de toekomst voor jezelf neerzetten. Het jaar waarin JIJ gaat leven hoe jij WILT leven. De persoon gaat zijn die je graag wilt zijn. De dingen doet die je graag wil doen. Ik wil je leren hoe je het met flow doet, in plaats van met trekken en moeite. 

 • Dit is een cursus over doelen FORMULEREN. Nadenken over wat je wilt met je leven. Dingen loslaten die je niet meer dienen.

Of bekijk een van deze reviews

meer dan 550 mensen deden al mee

Waarom ik deze cursus heb gemaakt: zelfliefde

Reflecties en nieuwe doelen stellen: ik ben daar gek op. Op allerlei keerpunten in mijn leven. Relaties die uitgaan. Verhuizingen. Nieuwe avonturen. Pijnlijk afscheid nemen. Een nieuwe timeline beginnen. En natuurlijk is december de ultieme maand om weer met een fris gevoel een nieuw jaar in te stappen.

 

Voor deze momenten heb ik de cursus gemaakt. Het oude afsluiten, het nieuwe beginnen 

Ik heb alles opgeschreven, verteld en ingesproken wat ik op zulke momenten voor mijzelf doe. Als ideaal persoon voor deze cursus heb ik ook mijzelf genomen: ik zag mij bezig met de oefeningen, aan het nadenken en dromen. Mijn leven plannen, reflecteren, vergeven. Al mijn lievelingsoefeningen zitten erin. Ik heb alle  meditaties zelf bedacht en ingesproken.


Dit is de meest persoonlijke, zweverige cursus die ik ooit gemaakt heb. Als ik de cursus in één woord zou omschrijven, dan is het 'zelfliefde'. Ik hoop dat jij een paar uur of avonden zin en tijd maakt om alleen te zijn. Tijd voor jezelf maken. Want als JIJ dat al niet kan of doet, doet niemand het voor jou. Jij bent de enige die zo diep in jezelf kan graven en kijken. Dat is zó waardevol.

En met deze cursus doe ik het een klein beetje met jou.

#Unlimited Me

De videocursus die je in 8 uur leert op een intuïtieve manier doelen te stellen, knopen met het verleden door te hakken, in je kracht te staan en te kiezen voor een leven waar je blij van wordt. Je volgt 'm in je eigen tempo en hij blijft levenslang toegankelijk.

Waarom de cursus uniek is:

Een mix van spiritualiteit, zelfliefde, concrete tips die zorgen dat je doelen stellen anders aanpakt

Als je aan me vraagt: 'wat doe je om zoveel doelen te bereiken?' dan is deze cursus het antwoord. Ik heb al mijn lievelingsoefeningen, manieren en denkwijzes om mijn doelen te manifesteren voor je op video gezet en in het werkboek beschreven. 

Er zitten meditaties/hypnoses bij die ik zelf heb bedacht en ingesproken.

In totaal zitten er 5 meditaties bij. Drie van Charlotte, twee van de  lievelingscoaches van Charlotte. 

Doelen stellen heeft alles met lief zijn voor jezelf te maken

Vaak verwarren we doelen stellen met 'streng' zijn voor jezelf. Ik geloof juist dat het tegengestelde waar is: je moet zo ontzettend veel zin in je doelen hebben dat je ze met liefde gaat bereiken. 

Dit zit allemaal bij de cursus

6 modules vol met tips over doelen formuleren

Dit is de kern van de cursus: via een videoplatform bekijk je de video's over doelen stellen. Die blijven onbeperkt voor je beschikbaar, en het duurt 5 uur om alles te kijken.

 

 • Je gaat in module 1 & 2 reflecteren op het afgelopen jaar 2020. 
 • Je leert in module 3 patronen zien en mensen en gebeurtenissen uit 2020 loslaten
 • In module 4 gaan we dieper in op overtuigingen in je onderbewuste.
 • Module 5 gaat helemaal over nieuwe doelen formuleren en visualiseren.
 • En de videocursus wordt afgesloten met module 6: concreet doelen 'haalbaar' maken. Hoe ga je aan de slag en zorg je dat de doelen worden gemanifesteerd? 

Geleide meditaties en hypnoses om je reis te ondersteunen

Stilte, loslaten, in jezelf keren: dat zijn een paar van de belangrijkste onderdelen om écht je bewust te worden van wat je wilt bereiken en wat je wilt loslaten. De cursus zit vol met geleide meditaties om je hierin te ondersteunen:

 • 3 meditaties door Charlotte: loslaten van het jaar 2020, banden doorknippen met gebeurtenissen en mensen die niet meer dienen, en je inner mentor ontmoeten uit de toekomst. 
 • 2 meditaties door coaches van Charlotte: je eigen licht laten stralen door Bobba Sveinsson en een reis van zelfheling door Sandra Rolus.

Werkboek van 35 pagina's met oefeningen

Al de lievelingsoefeningen rondom doelen stellen en manifesteren van Charlotte staan hierin uitgeschreven: hoe je tot doelen komt die bij JOUW persoonlijke situatie passen. En hoe je ervoor zorgt dat die gemanifesteerd worden. 

 • De oefeningen kun je in je eigen tempo en tijd doen, het zijn in totaal 15 oefeningen.
 • De meeste cursisten hebben een speciaal schriftje voor dit werkboek aangemaakt. Het is geweldig om een jaar later alles terug te lezen wat je dit jaar hebt geschreven.  

Seminarweek op Instagram (14 dagen)

Eén keer in het jaar, in december, heeft deze cursus een speciale tijdelijke 'seminarweek op Instagram'. Charlotte is dan op een apart Instagramaccount aanwezig om het gesprek aan te gaan, vragen te beantwoorden, extra's te geven, en te faciliteren dat je met mede-cursisten in gesprek gaat. Dit online seminar opent 14 december en is tot 14 januari bezoekbaar. Deze weken op het account staan helemaal in het teken van de cursus. 

 

 • Je ontmoet je mede-cursisten en haalt inspiratie en steun uit elkaar
 • Livesessies rondom de meditaties uit de cursus
 • Mogelijkheid tot het stellen van vragen aan Charlotte
 • Kerst special: voor als je kerst online wilt meevieren
 • Experts; zoals Inger Vierhout die ingaat op thema's rondom doelen stellen
 • Extra meditaties van de coaches van Charlotte

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt

Je verleden heb je liefdevol bedankt en losgelaten

Je hebt in de cursus afscheid genomen van de 'oude' versie van jezelf: banden en patronen die je niet meer dienen, heb je doorbroken.

Je hebt je doelen helder voor het leven wat je wél wilt

Je hebt je leven op allerlei thema's en gebieden onderzocht en nieuwe doelen gemaakt die bij je passen. Je snapt hoe je die kunt manifesteren.

Je leeft niet meer voor later, maar bent NU gelukkig

Je hebt doelen gemaakt die je al in het hier en nu kunt volhouden. Doelen maken is niet meer hetzelfde.

Dit zit er allemaal bij: 

5-uur durende videotraining t.w.v. €347

Je krijgt een videotraining van 5 uur, opgedeeld in modules die je kunt kijken via een app of op je laptop. Unlimited bekijkbaar.

Werkboek van 35 pagina's t.w.v. €50

Je krijgt een werkboek met meer dan 15 van mijn lievelingsoefeningen. Ik pak deze er zelf altijd bij als ik weer nieuwe doelen stel.

Online seminar + community t.w.v. €250

Van 14 december tot 14 januari heb je toegang tot de '#unlimitedme Instagram Community: een online seminar. Je krijgt extra meditaties, begeleiding van Charlotte, ontmoet mede-cursisten en veel coole extra's.

Meditaties & hypnoses t.w.v. €99

Er zitten 3 meditaties/hypnoses bij, bedacht en ingesproken door Charlotte. Daarbij krijg je in de seminarweek extra meditaties van de coaches & dierbare vrienden van Charlotte.

Vond je t niks? 100% geld terug

We beloven met liefde dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt, binnen 14 dagen. 

Over Charlotte van 't Wout

Ondernemer Charlotte (@celinecharlotte) heeft meer dan 14.000 ondernemers geholpen met naar hun intuïtie te luisteren, meer omzet te maken en hun business en zelfvertrouwen naar een volgend niveau te tillen.


Dat doet ze via haar cursussen met C.Academy (ze is de originele bedenker van de Instagramcursus), haar social media, in de krant als columnist voor FD en via één-op-één coaching. Ze is ook uitgeroepen tot jong ondernemerstalent door FD. 

Voor wie is de cursus? 

 • De cursus is voor iedereen: of je werknemer bent, ondernemer of student. En voor alle leeftijden.
   

 • Het cursusmateriaal zit vol zelfliefde en introspectie: hoe creëer jij een leven dat bij JOU past?

"Een warme deken met allemaal superfijne concrete tips"

"Nog nooit een cursus als dit gehad: zowel concreet als spiritueel"

                                       

Unlimited Me

Hoelang duurt de cursus?

De 'basiscursus' van video's kijken & meditaties doen duurt 5 uur. Dit doe je op een online videoplatform, en dat in onbeperkt voor je beschikbaar,

Daarnaast heb je een werkboek vol oefeningen. Daar kun je natuurlijk zo lang over doen als je zelf wilt. Het zijn alle oefeningen die ik zelf altijd doe, en soms doe ik een hele avond over een oefening, en soms doe ik ze even snel in 10 minuten. Het ligt ook aan mijn bui.

Daarnaast is er nu een bonusweek op Instagram. Er zijn daar extra video's, content, reacties van anderen en meditaties te vinden. Ik zou op ongeveer 3 a 4 uur tijd rekenen om dat allemaal te zien en beleven. :) Dit is tot 14 januari zichtbaar en toegankelijk.

Dus trek voor de cursus in december ongeveer 9 uur uit.

Hoelang en waar kan ik de cursus kijken?

De cursus is gemaakt op een videoplatform, en heeft een pdf werkboek. Je krijgt na het kopen een e-mail met je inloggegevens. Je kunt vervolgens met je telefoon (er is zelfs een app voor!) of via je laptop of tablet de cursus volgen.

Het werkboek staan alle oefeningen in. Die vind je ook in de online omgeving. Ik raad je aan een speciaal notebook of worddocument te openen om alles in bij te houden.

De videocursus is onbeperkt kijkbaar: je wordt niet op een bepaald moment uit het account gehaald.

Wat wel beperkt kijkbaar is, is de bonusmaand op Instagram: die loopt van 14 december tot 14 januari. Het is dus wel zo leuk om je daar op tijd voor aan te melden en mee te doen. Je hebt daar een Instagramaccount voor nodig.

Voor wie is de cursus?

Geslacht, leeftijd, werknemer/ondernemer: dat maakt allemaal niet uit. Deze cursus is voor iedereen gemaakt die zich aangesproken voelt.

Wat als ik de cursus niks vind?

Dan krijg je je geld terug. Als je binnen 14 dagen na aankoop ons een mail stuurt met daarin alle ingevulde oefeningen van de cursus, en je vindt toch dat je er niks aan hebt gehad...storten wij met liefde je investering terug.

Is de cursus zakelijk aftrekbaar als ondernemer?

Ja, ik zou dat zelf in ieder geval met een gerust hart doen. Je koopt als ondernemer immers deze cursus om zowel persoonlijke als businessredenen: je doelen voor je bedrijf in 2021 ook helder te krijgen, en te reflecteren op afgelopen jaar. Dus als je nog een investering in jezelf wilt doen dit jaar, is dit een mooie kans ;)

Kan ik de bonusweek op Instagram ook los kopen?

Nee, sorry. De bonusweek hoort echt bij de cursus zelf. Er zal ook in de bonusweek telkens worden teruggegrepen naar bepaald materiaal uit de cursus, en meditaties uit de cursus worden in het instagramaccount behandeld en vragen uit het werkboek ook. Dus het is echt nodig om de cursus volledig te kopen.

Ik heb de cursus al eerder gekocht. Ik heb dus al unlimited toegang tot de videocursus, maar mag ik nu ook meedoen aan de seminarweek op de instagramcommunity?

Ja! Als je de cursus vorig jaar hebt gekocht, mag je nu voor 50 euro meedoen met de seminarweek. De cursus was toen nog een goedkopere prijs, en we hebben dus dit jaar heel veel toegevoegd. De kortingscode die je daarvoor nodig hebt staat in de mail die we hebben gestuurd op het emailadres waarmee je de cursus ooit hebt gekocht. Niet ontvangen? Mail mijn team even op team@decacademy.nl om te kijken wat er mis ging.

En als je de cursus in de afgelopen maanden hebt gekocht - tegen de huidige prijs van 347 euro - heb je een mailtje gekregen met daarin de code om gratis mee te mogen doen aan de seminarweek. You're welcome! :)

                                   

De bonus: een Seminarweek op Instagram

Origineel bestond de cursus alleen uit de videocursus plus de meditaties. Voor dit jaar is er een speciale 'UnlimitedMe seminarweek' toegevoegd t.w.v. 250 euro: een Instagramaccount waar je als cursist medecursisten ontmoet, waar Charlotte aanwezig is om vragen te beantwoorden, waar je extra video en uitleg krijgt. Er staat zelfs een online kerstviering op de planning. De bonus-content wordt tussen 14 december en 3 januari in het account gezet. Dit is GRATIS voor wie nu de cursus koopt, en het account is tot 14 januari te bekijken. 


 • De meditaties uit de cursus live meemaken via livestreams
 • Bonusmeditaties van de lievelingscoaches van Charlotte 
 • Extra video's & content rondom het materiaal uit de cursus
 • Samen met de community loslaten van 2021 en klaarmaken voor 2022
 • Voor ondernemers: je bedrijfsdoelen en plannen voor 2022


De seminarweek: dit kun je verwachten

Speciale sprekers & bonussen in de Seminarweek

Bobba Sveinsson

Al meer dan 10 jaar mijn persoonlijke coach voor wie ik zo dankbaar ben: Bobba komt een geleide meditatie geven over je eigen licht als koers nemen in je leven.

Inger Vierhout

Een van mijn liefste vriendinnen en enorm motiverende spreker, expert en coach: Inger komt praten over doelen stellen en jezelf motiveren. 

Sandra Rolus

Sandra heeft meditaties die recht in mijn hart binnenkomen, ik ben speciaal voor haar naar Arizona gereisd voor een healing retraite. Ze deelt een van haar bijzondere meditaties.

Ik geloof niet in: 'nu even keihard doorwerken zodat later alles anders wordt'

Ik geloof juist in: nu alvast leven zoals jij later wilt worden.

Breng je toekomst naar het nu

€ 347,- ex btw

Klaar voor een december cadeau aan jezelf?

 • Werkboek vol vragen voor reflectie op 2020 & vooruit kijken op het nieuwe jaar t.w.v. €50

 • 5-uur durende videotraining over doelen stellen en manifesteren t.w.v. €347

 • 5 Meditaties & hypnoses om je hierin te begeleiden t.w.v. €99

 • Seminarweek met de Instagramcommunity t.w.v. €250

arrow_drop_up arrow_drop_down