arrow_drop_up arrow_drop_down

Stuurloos en even geen idee wat je moet?

Creeër je droomleven met nieuwe doelen

#unlimited me: de cursus over uplevelen naar een nieuw niveau

Wel eens het gevoel gehad dat je in het verkeerde leven leeft?

Ik wel. Kijkend naar andere mensen die in mijn hoofd 'veel verder' waren dan ik. Die dingen bereikten die ik helemaal niet kon krijgen. Een bloeiend bedrijf. Een fijn huis. Leuke vrienden.


Maar ik had geen idee hoe ik dat kon bereiken. "Dat zal wel niet voor me zijn weggelegd". Herkenbaar?

Je loopt met je ziel onder je arm en weet even niet hoe je eruit komt.

Je kijkt jaloers toe hoe anderen wel heel goed schijnen te weten wat ze willen en dat ook nog eens bereiken.

Je neemt je zo vaak voor om nu eens écht je leven anders aan te pakken...maar doet het telkens niet

Je wilt naar een volgend niveau in je leven, maar weet niet hoe. 

Maar het kan ook anders

Het duurde 10 jaar aan zelfontwikkelingscursussen, boeken, seminars, coaching, voor ik snapte HOE anderen dat deden. 

Dat er formules zijn om je gelukkig en doelgericht te maken. oefeningen die je kunt doen. 


Sommige noemen het manifesteren. Sommige noemen het doelgericht werken. Ik houd van de mix: zowel spiritueel/zweverig als extreem concreet en to-the-point.


Ik heb al mijn hoogtepunten en beste inzichten over doelen stellen en ze behalen in deze cursus gestopt. .

null

 • De bedoeling is dat je met deze cursus me-tijd voor jezelf koopt: iets wat we vaak veel te weinig doen. Ik hoop dat je je opkrult op de bank of lekker buiten, en dan de oefeningen doet. De meditaties luistert. Naar binnen keert.
   

 • Heel veel nadenken over je leven, patronen, je afgelopen jaar en de doelen en dromen die je wilt bereiken. Ik heb meer dan 15 oefeningen in het werkboek. Als je niet sterk bent in visualiseren geef ik je daar tips en meditaties voor.
   

 • Een ijzersterk verlangen, idee en doel voor de toekomst neerzetten. Het jaar waarin JIJ gaat leven hoe jij WILT leven. De persoon gaat zijn die je graag wilt zijn. De dingen doet die je graag wil doen. Ik wil je leren hoe je het met flow kunt doen, in plaats van met trekken en moeite. 


 1. Het is geen cursus efficiënt en effectief je doelen bereiken en je dagen indelen. Daar heb ik een andere cursus voor: #productiviteitonfleek (ook te koop).
   

 2. Dit is een cursus over doelen FORMULEREN. Nadenken over wat je wilt met je leven. Dingen loslaten die je niet meer dienen.
   

 3. Je gaat geen schema's maken. Een klein lijstje met actiepunten en to do's zit er zeker wel in, maar in mijn beleving is doelen stellen véél zachter en intuïtiever dan dat je in je agenda noteert dat je voortaan elke dag twee uur gaat hardlopen zodat je over x aantal weken 'fit' bent. Mijn benadering is heel anders.

Of bekijk een van deze reviews

meer dan 500 mensen deden al mee

Waarom ik deze cursus hebt gemaakt: zelfliefde

Reflecties en nieuwe doelen stellen: ik ben daar gek op. Op allerlei keerpunten in mijn leven. Relaties die uitgaan. Verhuizingen. Nieuwe avonturen. Pijnlijk afscheid nemen. Een nieuwe timeline beginnen.

 

Voor deze momenten heb ik deze cursus gemaakt. Het oude afsluiten, het nieuwe beginnen.
 

Ik heb alles opgeschreven, verteld en ingesproken wat ik op zulke momenten voor mijzelf doe. Als ideaal persoon voor deze cursus heb ik ook mijzelf genomen: ik zag mij bezig met de oefeningen, aan het nadenken en dromen. Mijn leven plannen, reflecteren, vergeven. Al mijn lievelingsoefeningen zitten erin. Ik heb alle  meditaties zelf bedacht en ingesproken.


Dit is de meest persoonlijke, zweverige cursus die ik ooit gemaakt heb. Als ik de cursus in één woord zou omschrijven, dan is het 'zelfliefde'. Ik hoop dat jij wel een paar uur of avonden zin en tijd maakt om alleen te willen zijn. Tijd voor jezelf maken. Want als JIJ dat al niet kan of doet, doet niemand het voor jou. Jij bent de enige die zo diep in jezelf kan graven en kijken. En het is zo waardevol.

En met deze cursus doe ik het een klein beetje met jou.


Liefs, Charlotte

#Unlimited Me

De videocursus die je in 8 uur leert op een intuïtieve manier doelen te stellen, knopen met het verleden door te hakken, in je kracht staan en te kiezen voor een leven waar je blij van wordt. Je volgt 'm in je eigen tempo en hij blijft levenslang toegankelijk.

Waarom de cursus uniek is:

Een mix van spiritualiteit, zelfliefde, concrete tips die zorgen dat je doelen stellen anders aanpakt

Als je aan me vraagt: wat doe je om zoveel doelen te bereiken, dan is deze cursus het antwoord. Ik heb al mijn lievelingsoefeningen, manieren en denkwijzes om mijn doelen te manifesteren voor je op video gezet en in het werkboek beschreven. 

Er zitten meditaties/hypnoses bij die ik zelf heb bedacht en ingesproken.

In totaal zitten er 3 meditaties bij. Eentje helpt het verleden loslaten, eentje helpt met banden doorbreken en eentje helpt juist naar de toekomst kijken. 

Doelen stellen heeft alles met lief zijn voor jezelf te maken

Vaak verwarren we doelen stellen met 'streng' zijn voor jezelf. Ik geloof juist dat het tegengestelde waar is: je moet zo ontzettend veel zin in je doelen hebben dat je met liefde gaat bereiken. 

De cursus vraagt slechts 9 uur van je tijd en onbeperkt te kijken

Je volgt de cursus op een videoplatform, die je op je laptop of in je app kan openen. Je kunt alle video's ook als podcast afspelen, en er zitten meditaties bij. Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. 

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt

Je verleden heb je liefdevol bedankt en losgelaten

Je hebt in de cursus afscheid genomen van de 'oude' versie van jezelf: banden en patronen ben je gaan doorbreken die je niet meer dienden.

Je hebt je doelen helder voor het leven wat je wél wil

Je hebt je leven op allerlei thema's en gebieden onderzocht en nieuwe doelen gemaakt die bij je passen. Je snapt hoe je die kunt manifesteren.

Je leeft niet meer voor later, maar bent NU gelukkig

Je hebt doelen gemaakt die je al in het hier en nu kunt volhouden. Doelen maken is niet meer hetzelfde.

Dit krijg je in de modules te horen

Module 1: Je leert een andere manier van doelen formuleren

In deze module bespreken we wat doelen zijn. En vooral: wat niet. Je leert waarom een specifiek stappenplan heel onverstandig is, en wat je dan wél het beste kan doen. 


Module 2: Je gaat reflecteren op afgelopen periode: afsluiten

Je gaat ontdekken hoe afgelopen periode voor jou eruit zag. Je highs, lows, je leerpunten. Aan eind van deze module heb je duidelijk waar jouw jaar uit bestond.

 

 • Plus: een meditatie om je jaar af te sluiten.

Module 3: Loslaten van patronen die je belemmeren 

Deze module draait om je bewuste, onbewuste en onderbewuste: hoe komt het dat je bepaalde gewoontes en patronen keer op keer laat zien? We laten je oude verhalen los, om op een nieuwe timeline te stappen.

 

 • Ook hier is weer een meditatie bij.

Module 4: Visualiseren van hoe het ook kan

Hier begint de pret: we gaan een nieuw leven met nieuwe doelen vormgeven. Deze module laat je dromen, visualiseren, nadenken en de tijd nemen om je lievelingsleven te ontwerpen.

 

 • Een meditatie om je daarbij te helpen.

Module 5: Verankeren van je nieuwe doelen

Je hebt je nieuwe doelen. Je nieuwe timeline. En hoe zorg je ervoor dat je die doelen haalt? Hoe breek je ze op in kleine stukjes? We hebben het over het verschil in strategische doelen, lifegoals en directe doelen.

 

 • Je eindigt met een concreet actieplan.

Extra: Q&A met Charlotte

Dit is de afsluitende bonus Q&A met Charlotte waarin ze 1,5 uur lang neemt om vragen te beantwoorden en dieper in te gaan op kwesties, als afronding van de cursus. Dit is een opname van een eerdere livestream.

Dit zit er allemaal bij: 

5 modules op video

Je krijgt een videotraining van. Ben je meer een lezer? Alles staat ook uitgetypt.  

Werkboek

Je krijgt een werkboek met meer dan 15 van mijn lievelingsoefeningen. Ik pak deze er zelf altijd bij als ik weer nieuwe doelen ga stellen.

Bonus: Q&A

Er zit een livestream bij van een 1,5 uur durende Q&A over de cursus met oud-cursisten.

Meditaties

Er zitten 3 meditaties/hypnoses bij, bedacht en gemaakt door Charlotte

Vond je t niks? 100% geld terug

Ik heb nog geen énkele cursist gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips uit heeft gehaald. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt. 

Over Charlotte van 't Wout

Ondernemer Charlotte (@celinecharlotte) heeft meer dan 10.000 ondernemers geholpen naar hun intuïtie te luisteren, meer omzet te maken en hun business en zelfvertrouwen naar een volgend niveau te tillen.


Dat doet ze via haar cursussen met C.Academy (ze is de originele bedenker van de instagramcursus), haar social media, in de krant als columnist voor FD en via één-op-één coaching. Ze is ook uitgeroepen tot jong ondernemerstalent 2019 door FD. 

Voor wie is de cursus? 

 • De cursus is voor iedereen: loondienst, student of (toekomstig) ondernemer.
  En voor alle leeftijden.
   

 • Ik hem 'm gemaakt met in mijn hoofd de mensen die mijn cursus #introvertlikeaboss geweldig vonden. Het cursusmateriaal zit vol zelfliefde en introspectie: hoe creëer jij een leven dat bij JOU past?

"Een warme deken met allemaal superfijne concrete tips"

"Nog nooit een cursus als dit gehad: zowel concreet als spiritueel"

                                       

Unlimited Me

Hoelang duurt de cursus?

Ongeveer 9 uur. Het ligt eraan hoelang jij doet over de oefeningen maken. Er zitten heel veel visualisatie-oefeningen in: waar je zelf echt mee aan de slag moet om bijvoorbeeld te reflecteren op afgelopen jaar, of voor het nieuwe jaar.

Daar kun je natuurlijk zo lang over doen als je zelf wilt. Het zijn alle oefeningen die ik zelf altijd doe, en soms doe ik een hele avond over een oefening, en soms doe ik ze even snel in 10 minuten. Het ligt ook aan mijn bui. Maar als je alles in stevig en gemiddeld tempo doorwerkt denk ik dat je er 9 uur over doet: dus 2 avonden bijvoorbeeld.

Het materiaal is vanaf dat je binnen bent gewoon gelijk te zien, dus je kunt ook je eigen tempo daarin kiezen.

Hoe kan ik de cursus kijken?

De cursus is gemaakt op een videoplatform, en heeft een pdf werkboek. Je krijgt na het kopen een e-mail met je inloggegevens. Je kunt vervolgens met je telefoon (er is zelfs een app voor!) of via je laptop of tablet de cursus volgen.

Het werkboek staan alle oefeningen in. Die vind je ook in de online omgeving. Ik raad je aan een speciaal notebook of worddocument te openen om alles in bij te houden.

De cursus is onbeperkt kijkbaar: je wordt niet op een bepaald moment uit het account gehaald ;)

Voor wie is de cursus?

Geslacht, leeftijd, werknemer/ondernemer: dat maakt allemaal niet uit. Deze cursus is voor iedereen gemaakt die zich aangesproken voelt.

Wat als ik de cursus niks vind?

Dan krijg je je geld terug. Als je binnen 14 dagen ons een mail stuurt met daarin alle ingevulde oefeningen van de cursus, en je vindt toch dat je er niks aan hebt gehad...storten wij met liefde je investering terug.

                                   

Ik geloof niet in: 'nu even keihard doorwerken zodat later alles anders wordt'

Ik geloof juist in: nu alvast leven zoals jij later wil worden.

Breng je toekomst naar het nu

€ 347,-

Klaar voor een kado aan jezelf?

 • 5 modules over reflecteren, loslaten, vergeven,
  doelen stellen en op je nieuwe timeline lopen

 • 3 meditaties / hypnoses

 • Werkboek met 15 oefeningen en visualisaties

 • Start: vandaag nog